Відправте повідомлення і
Ми до Вас зателефонуємо














Фірмові конверти

Фірмові конвертиЗагальний імідж і впізнанність будь-якої компанії або організації будується не тільки на великих рекламних компаніях, а й з таких, здавалося, б непримітних дрібниць, як елементи канцелярії. Фірмові конверти, гордо сповіщають одержувача про компанію, від якої надійшов лист, можуть серйозно змінити уявлення людини про організацію та її статус.

Ефективність використання фірмових конвертів і їх вплив на імідж компанії вже давно доведена і перевірена, і ті фірми, які при внутрішньому листуванні або листуванні з клієнтами використовують саме фірмові конверти вже давно завоювали вищий і вигідний статус, ніж їх конкуренти. Конверти з нанесеним логотипом фірми ефективно також використовувати для розсилки новин та акцій фірми потенційним клієнтам.

Звичайно ж, мова йде про конвертах хорошої якості. Інакше ефективності чекати не доведеться. Тому замовляти продукцію слід в друкарні, яка зможе запропонувати конверти з якісного паперу і з добре нанесеним логотипом.

Замовити фірмові конверти високої якості можна в компанії «Друкарня Валко».

Ми виготовляємо конверти різних розмірів, тому Ви обов'язково знайдете в нашому асортименті саме ті конверти, які найкращим чином відповідають Вашим вимогою. Нас також відрізняє висока швидкість виконання замовлення, завдяки чому Вам не доведеться довго чекати фірмові конверти. Наші ціни досить лояльні, а для постійних клієнтів, рекламних агентств і поліграфічних фірм передбачені знижки, що робить співпрацю з нами вкрай вигідним.

Замовте фірмові конверти і зробіть свою компанію впізнаваною і успішною.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення