Відправте повідомлення і
Ми до Вас зателефонуємо














КОНВЕРТИ З ПЕЧАТКОЮ

КОНВЕРТИ З ПЕЧАТКОЮКонверти з друком виглядають набагато респектабельніше і краше, ніж звичайні білі. Такі конверти вселяють довіру адресата і викликають в ньому глибинний інтерес до того, що знаходиться всередині. Людина, отримавши послання в красивому конверті, швидше за все не закине його в купу інших. Вона знайде хвилинку часу, щоб відкрити конверт і ознайомитися з його змістом.

Юридичні та фізичні особи використовують конверти з печаткою для ненав'язливо презентації свого статусу. При цьому інформація, розміщена на конверті, може бути найрізноманітнішою: від зворотної адреси до рекламних гасел. Частим гостем на конверті буває логотип компанії, завдяки якому лист, без сумніву, буде впізнаваним.

Конверти з друком знадобляться для офіційного листування. Цей прийом ідентифікації активно використовується торгово-промисловими підприємствами, різними державними структурами, а також компаніями, що надають юридичні, нотаріальні, страхові, рекламні та інші послуги. Конверти з друком також можна використовувати для особистих потреб. Найчастіше таким способом оформлення кореспонденції користуються для розсилки запрошень на різні сімейні торжества, неофіційні зустрічі і вечірки.

Замовити конверти з печаткою будь-якого розміру і складності графічного оформлення можна в компанії «Друкарня Валко».

Завдяки хорошій технічній базі ми маємо можливість втілити в життя найсміливіші ідеї. Устаткування і матеріали європейської якості дозволяють нам застосовувати в друкарні одноколірний, двобарвний, триколірний і повнокольоровий друк. Якщо потрібні конверти з печаткою - приходьте до нас!

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення