Відправте повідомлення і
Ми до Вас зателефонуємо














Конверти з логотипом

Конверти з логотипомКонверти з логотипом - це незамінний і дуже важливий атрибут будь-якої солідної компанії. Хоча конверт і є дрібницею в веденні корпоративних справ, але робить дуже важливий внесок у підтримання авторитету і репутації підприємства. У будь-якого клієнта або партнера, який отримує лист або повідомлення від фірми в солідному конверті з логотипом, відразу ж покращується думка про цю компанію. Довіра до підприємства, яке використовує конверти з логотипом, зростає, а це значить, що продукція або послуги фірми зможуть стати більш затребуваними і конкурентоспроможними. Таким чином, здавалося б, така незначна і доступна річ як конверт з логотипом зможе стати одним з компонентів, які допомагають фірмі розвиватися і рости.

Солідні корпоративні конверти з логотипом можна замовити в компанії «Друкарня Валко» за цілком доступною вартості. Звертайтеся.

У наш час конверт вже перестав бути просто пакетом для пересилання листів або зберігання будь-якої документації. У сучасному бізнесі конверти з логотипом є невід'ємною частиною фірмового корпоративного стилю будь-якого підприємства. Конверти з надрукованою емблемою фірми, її назвою або яким-небудь слоганом найчастіше використовуються для корпоративної переписки, для повідомлення клієнтів або партнерів про важливі події або зміни, для рекламних розсилок, а також для запрошень на корпоративні заходи або поздоровлень співробітників і партнерів зі святами. Замовити друк на конвертах можна в нашій друкарні за цілком демократичною ціною.

Кошик
Товарів: 0
На суму: 0
Перейти до замовлення